.CSV rapport importeren naar Excel

Via het web-portaal mijnloca.nl kunt u een Excel rapport genereren. Zie onderstaande stappen:

Met behulp van het tabblad “Rapporten” kunt u een rapport genereren.

• Kies voor de gewenste loca en zorg ervoor dat de unit geselecteerd is
  • Selecteer een start datum
  • Selecteer een eind datum
  • Klik op de knop “Export to csv

Het rapport wordt nu gedownload. Vaak verschijnt het document aan de onderzijde van het scherm.
Het rapport wordt geëxporteerd in *.csv formaat welke u kan importeren naar Excel.

Importeren naar Excel

Stap 1:
Open een leeg Excel document en kies voor het tabblad “Gegevens

Stap 2:
Klik op de knop “Uit tekstbestand / CSV

Stap 3:
Selecteer het .CSV document welke u heeft geëxporteerd via mijnloca.nl
Klik daarna op de knop “Openen” rechts beneden van het scherm

Stap 4:
Klik op de knop “Laden” rechts beneden van het scherm

Let op: Scheidingsteken dient ingevuld te staan als komma

Het Excel document zou er nu als volgt uit moeten zien: